طرز تهیه صدف زرد اصل ایرانی
شیلا زرد یک دسر اصیل ایرانی است که بسیار محبوب است. پوست زرد را معمولا سرد یا گرم به عنوان دسر یا عصرانه سرو می کنند. صدف گورخر ماهی معمولا برای افطار در ماه رمضان و همچنین به عنوان نذری در روزهای خاص درست می شود، امیدوارم اگر کوپنی دارید این آموزش برای شما مفید باشد.
پوسته زرد آن به دلیل مقدار زعفران که دارد و برنج سرشار از فیبر است کاملا تازه است، البته شکر زیادی مصرف می شود و نمی توان گفت که پوست زرد ما می تواند مغذی باشد و اگر شکر را بردارید یا کم کنید. . ، غلظت سلول های زرد شما کم می شود و طعم آن کم می شود طعم خوبی ندارد اما اگر نمی توانید شکر بخورید از شیرین کننده های رژیمی استفاده کنید و آن را خیلی کم کنید نه برای نذری یا مهمانی چون حاوی آن است. سلیقه کاملاً متفاوت است و شاید فقط به طمع می خورد و همه آن را دوست ندارند
عناصر
پوست زرد
برنج ایرانی: 1 پیمانه آب: 6 پیمانه شکر: 2 پیمانه نمک: 1/4 قاشق چایخوری کره: 50 گرم گلاب: 1/4 پیمانه زعفران خیس خورده: 1/4 فنجان پودر بادام: 1/4 فنجان پودر هل: 1/4 قاشق چایخوری *اختیاری
برای تزئین
پودر دارچین، خلال بادام و پسته
مراحل آماده سازی
مرحله 1
طرز تهیه کراست ایرانی کامل مواد را آماده کنید. حتما از برنج سفید استفاده کنید و برنج دودی یا مخصوص را انتخاب نکنید، می توانید از برنج قهوه ای هم استفاده کنید.
گام 2
طرز تهیه برنج زرد اصیل ایرانی 1 پیمانه برنج را بشویید و سپس در 6 پیمانه آب خیس کنید، هنگام تهیه ماهی صدفی زرد، حتما برنج را از قبل خیس کنید (زمان خیساندن 1 ساعت تا 3 یا بیشتر). راه خوب دیگر این است که مقداری برنج تهیه کنید و قبل از پختن آن را بشویید. این به برنج کمک می کند تا سریع بپزد و پوسته زرد رنگی به آن بدهد.
مرحله 3
طرز تهیه پوسته زرد ایرانی برنج را در قابلمه بریزید و درب آن را بگذارید و روی حرارت ملایم بگذارید تا برنج پخته شود و در حین پخت برنج را گهگاهی بپزید. چسبناک نیست، در صورت لزوم کمی آب اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت و پخت، 2 پیمانه شکر و 1/4 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. اگر شکر را زود اضافه کنید، برنج خیس نمی شود. در مورد نمک هم باید بگم که کمی نمک به زرده شما طعم بهتری میده و کثیف نمیشه. مزگی برنج می گیرد.
کیم 4
طرز تهیه پوسته زردچوبه اصیل ایرانی زعفران را برای آسیاب کردن با آب داغ درست کنید. زعفران پوست زرد بهتر است کامل آسیاب شده و بدون رشته باشد. در ضمن برای اینکه زعفران شما رنگ زیبایی داشته باشد هنگام آسیاب کردن زعفران از شکر استفاده نکنید زیرا شکر و شکر باعث می شود زعفران شما نتواند محصول دهد. خوش رنگه پس زعفران خالص رو ساییده و نوش جان نکنید.
مرحله 5
طرز تهیه شیل زردچوبه اصیل ایرانی زعفران تفت داده شده، 50 گرم کره و 1/4 فنجان گلاب را اضافه کنید و زردچوبه را مرتب هم بزنید. اگر خمیر است مقداری آب اضافه کنید، اگر شل بود باید ادامه دهید. می توانید مقداری پودر هل به آن اضافه کنید تا عطر زردچوبه خود را با هم بزنید تا آب زردچوبه تبخیر شود. همچنین گلاب شما مقدار کمی دارد و ممکن است بوی کمی بدهد، مثلا گلاب کامسار بوی قوی دارد که آن را بسیار تلخ می کند، پس ابتدا مقدار کمی گلاب بریزید.
6 داد
طرز تهیه شله زرد اصیل ایرانی 1/4 فنجان بادام خرد شده را اضافه کنید و پوست زرد را مدتی روی حرارت بگذارید تا بادام ها نرم شوند، همچنین می توانید بادام ها را از قبل خیس کنید تا نرم شوند.
مرحله 7
طرز تهیه صدف زرد اصیل ایرانی اگر احساس کردید صدف زرد شما سفت شده حرارت را خاموش کرده و صدف زرد را در ظرف یا ظرف های سرو بریزید و صبر کنید تا دمای صدف زرد کمی خنک شود سپس دارچین بریزید. . صدف زرد را با شابلون و انبر پاشیده و با بادام و پسته تزیین کنید. هنوز چند چیز ریز مونده یادتون نره اول زرده رو در قابلمه بریزید که داغه چون وقتی سرد شد و سعی کردید بیرونش بدید زرده تون بریده و آب آزاد میکنه. به طوری که شابلون به پوسته زرد نچسبد، پوسته روی آن سفت می شود.
لینک مقاله: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-شله-زرد-زعفرانی/
[ بازدید : 5475 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]